l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Lépjen velünk kapcsolatba

Életmód tanácsadó és terapeuta

Az Életmód Tanácsadó Terapeuta képzés holisztikus megközelítést nyújt, a testi, lelki és szellemi egészség támogatására, gyakorlati tudással.

Tudnivalók a
képzésről

A képzés feltétele az Alapmodulok sikeres elvégzése! Az alapmodulok még nem jogosítanak természetgyógyász tevékenység végzésére. Erre bármelyik szakmai modul elvégzése után nyílik lehetőség: (Bioenergetika, Fitoterápia, Alternatív fizioterapeuta, Fülakupunktúrás addiktológus).

A képzés államilag elismert, tehát sikeres elvégzése hivatalos szakképesítést ad.

 

Ez lehetőséget ad a témakörben önálló vagy intézményes munkavállalásra. Az életmód-tanácsadó a szabadidő hasznos és értelmes eltöltésében is aktív szerepet vállal, elősegítve ezzel az egészségmegőrzést. Foglalkozik kulturális központokban, magánvállalkozásoknál és utazási irodáknál végzett primer prevenciós tevékenységekkel, emellett az egészségügyben különösen azokon a területeken dolgozik, ahol az egészségnevelés hiányosságai tapasztalhatóak. Az életmód-tanácsadóhoz gyakran irányítják a betegeket családorvosok, kórházi orvosok vagy gondozóintézeti szakorvosok, hogy az életmódi tanácsadás kiegészítse a hagyományos gyógyszeres kezeléseket.

 

Az elméleti oktatási rendszer videói egy zárt felületen lesznek elérhetőek! Személyesen egyszer a tanfolyam végén az 1 napos konzultáció alkalmával kötelező megjelenni! Ez a vizsgára bocsátásnak is a feltétele! Ekkor történik a vizsgára való felkészítés (vizsgaszituáció gyakorlása). Személyesen fel lehet tenni a kérdéseket és ilyenkor van lehetőség átvenni a nehezebben elsajátítható tananyagrészeket. A gyakorlat és a konzultáció időpontja a csoporthoz igazodó választott dátumban lesz elérhető!

 

Tandíj 180.000 Ft (egy összegben fizetve)

Tandíj 200.000 Ft (két részletben fizetve, 2x 100.000 Ft)

+ vizsgadíj (a vizsgadíjat az OKFÖ-nek kell befizetni a modul elvégzését követően)

 

Időpont: törvény változás miatti egyeztetés folyamatban az OKFŐ- vel így 2024 Április közepe vége felé tervezzük az elméleti indulást. Így lehetséges lesz az őszi vizsgára való jelentkezés!

 

A hibrid képzésben az előadások visszahallgathatóak, ezáltal később csatlakozott hallgatók is be tudnak kapcsolódni.

 

Oktatók:

 

  • Császi András egészségfejlesztő természetgyógyász, táplálkozástudományi szakember és témánként meghívott oktatók

 

Nagyszerű hírünk van: a képzésre mostantól mindenki jelentkezhet, aki bármilyen területen szerzett BA/BSc, MA/MSc diplomát, legyen az egyetemi vagy főiskolai. Ne hagyjátok ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy részesei lehessetek valami igazán különlegesnek és életeteket pozitív irányban formálhassátok át.

 

A kérdéseket e-mailben bármikor feltehetik a hallgatók.
További információk:
Kállai Magdolna: +36 (30) 554 6908 vagy oktatas@vto.hu
Vizsga: írásban, Budapesten, az OKFŐ-nél.