l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Lépjen velünk kapcsolatba

Rólam

Gyermekkorom óta a természetes gyógymódok úgy szövik át az életemet, mint az inak. Mesterem Magyarország leghíresebb természetgyógyásza, így tudása életem minden pillanatában ott volt számomra, csak el kellett kezdenem használni.

Szakvizsgák melyekkel rendelkezem

9 természetgyógyászati szakvizsgával rendelkezem és mind a 9 szakból vizsgabiztos és szakértő is vagyok.

  • Alternatív Fizioterapeuta (AFI)– Akupresszőr (AKU)
  • Alternatív Mozgás és Masszázsterapeuta (AMM)
  • Bioenergetikus (BIO)
  • Életmó-Tanácsadó és Terapeuta(ÉTT)
  • Fitoterapeuta(FIT)
  • Fülakupuktúrás Addigtológus (FÜA)
  • Reflexológus (REF)
  • Szemtréner (SZT)

+ két extra Alap egyészségügy és alap természetgyógyászati viszga biztos és szakértő

Mellette több egyetemi diploma egészségügy területén és jelen pillanatban is az Óbudai egyetemen Orvostechnikai eszközgyártási és -forgalmazási minőség és megfelelőség biztosítási szakember képzésen tanulok.

SCIO Eductor és Mandelay Q9

Először 2004 és 2005 között találkoztam a SCIO-val, majd az Eductor-al és a Mandelay QUEST9-el.

Azokban az években elsősorban klasszikus egészségügyet tanultam, így nehéz volt elfogadni, hogy ez a kis doboz, amely egy laptophoz van csatlakoztatva, hogyan változtathatja meg az emberek életét. Mivel érdekelt, hogy valóban működik-e, a tanulmányaimból adódóan megfelelő fenntartásokkal de belevágtam az utazásba.

 

Mi az eredmény?

Nos, még ma is itt vagyok, és írom ezeket a sorokat. 2005-ben egy thai box versenyre készültem, és meg voltam győződve arról, hogy ha nem árt a készülék és esetleg működik, akkor segíthet a felkészülés során. A sportprogram használata olyan hatással volt, mintha szteroidokat szednék. Ezután az életem egy csapásra megváltozott, és egy új jövő bontakozott ki előttem. 2008-ban részt vettem az első nemzetközi konferencián, ami meghatározó volt az életemben a SCIO-val, az Eductorral, a  Mandelay QUEST9-el, mert úgy döntöttem, hogy tanítani fogok. A SCIO majd Eductor és most Mandelay Q9 készüléket 2005 óta használom és több mint 20.000 kliens után döntöttem úgy, hogy belevágok az oktatásba és megosztom a tapsztalatimat. Ez a szám minden nap csak emelkedik hiszen aktívan dolgozom a szoftverrel.

 

2009-ben előadóként vettem részt egy budapesti konferencián.

Ahol John Kelsey átadta az oktatási diplomámat. Aztán volt egy hosszú időszak, amikor a hangsúly főként a praxis építésen volt. 2015-ben egy budapesti világkonferencián kerültem szorosabb kapcsolatba a Mandelay Kft. Budapest Home Office (BHO)-val és jelentős fejlesztési projektekben vettem részt. 2016-ban és 2017-ben a világkonferencia egyik előadója voltam, valamint utazó nagykövetként, előadóként több kisebb szemináriumon vettem részt világszerte. Ezen előadások és szemináriumok révén döntöttem úgy, hogy megírom ezt a hiánypótló könyvet a SCIO, Eductor, Mandelay QUEST9 felhasználók számára.

Publikációim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.